WORKSHOPS

Buiten de intuïtieve sessies en lessen.,geef ik ook onderstaande workshops. Deze vinden plaats bij,

ATELIER RAY’S PROJECTS

VAN OLDENBARNEVELTSTRAAT 30 (2628 TX DELFT)

Voor verdere informatie of boekingen,

TELEFOON: 0638149995


ACRYL GIETEN

Deze diashow vereist JavaScript.


Fluid Painting / Acryl gieten is een verftechniek waarbij je de verf op een bepaalde manier verdunt om hier vervolgens mee te gieten. Het geeft altijd een mooi resultaat.


JUTE OP CANVAS

In een jutezak van Sinterklaas passen veel cadeautjes, maar je kunt er veel meer mee. Mooie vormen (bijv. Een bloem of bladeren) maken op een canvasdoek.


ABSTRACT

Deze diashow vereist JavaScript.

Door kleur en materialen vorm te geven op canvas ontstaat een abstract schilderij.

De kunst is om het abstracte schilderij een aantrekkingskracht te geven: Je wil er naar blijven kijken en een ieder ziet er van alles in.


COLLAGE VINTAGE

Deze diashow vereist JavaScript.


We werken met recyclematerialen: Sieraden, sleutels, droogbloemen, knopen, kralen enz. Neem zelf een foto of vintageplaatje mee. We werken op canvas, kaft van een boek, sieradendoosje, torso of een herinneringsbox.


MOZAÏEK

Deze diashow vereist JavaScript.


Mozaïek is een kunstvorm waarbij een afbeelding wordt vervaardigd uit een groot aantal kleine gekleurde steentjes (borden, kop en schotels of theepot enz). Met diverse mozaïekmaterialen en je eigen creativiteit maak je vast en zeker een leuk werkstuk. Je kunt in principe overal op mozaïeken. Een spiegel, een bord of een dienblad kunt u bijvoorbeeld prima bekleden met steentjes.


Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: