OVER MIJ

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is JACKY COLOR, autodidact kunstenaar.Vanaf mijn kinderjaren ben ik al creatief en naarmate ik ouder werd, ontwikkelde mijn creativiteit zich verder. Vooral in het schilderen, waarin ik mezelf steeds meer uitdaagde te werken met olieverf en acrylverf.

Vijftien jaar geleden kwam er een verandering in mijn schilderstijl door het overlijden van mijn moeder. (Zie foto)

MOEDER ZIEL ALLEEN

Ik merkte dat ik mijn emoties kon uiten op een canvas, vooral op een abstracte manier. Vooral met grote doeken: gooien met verf, schilderen met grote kwasten en schildersmestje. Zo kon ik mijn verdriet en frustraties verwerken en uiten. Daarnaast werkte ik met jute stoffen en andere materialen waar ik structuur mee kon creëren en vormen aan kon geven.

Burning

Er is nog een periode in mijn leven geweest, die ik met jullie wil delen, die zeer veel invloed heeft gehad in mijn creativiteit. Zes jaar geleden werd ik ernstig ziek. Twee jaar lang heb ik gevochten voor mijn leven en gewonnen. Ondanks mijn geringe energie was wat ik maakte zoveel zeggend.

Vaak ging ik intuïtief aan de slag en ontdekte dat mijn schilderijen iets betekende en wilde vertellen. Aan mij, maar vooral ook voor andere mensen. Het intuïtieve ben ik verder gaan ontwikkelen en kan het nu ook overbrengen aan andere mensen.

Thuis heb ik mijn eigen atelier, waarin een rustige en serene sfeer heerst. Daar geef ik de intuïtieve lessen en workshops.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: