MIJN INTUÏTIEVE ERVARINGEN

Op deze pagina wil ik u graag vertellen wat mijn intuïtieve schilderijen betekenen.

SOULMATE;

Soulmate staat voor een vriendschap van 55 jaar en de jaren die nog komen gaan. Mijn steun en toeverlaat in goede en slechte tijden. De kleuren vertalen onze gebeurtenissen en emoties. Alles kunnen delen en weten dat je er altijd voor elkaar zal zijn. Elkaar aankijken en weten wat er scheelt. Zoveel lol die we beleefd hebben. Een liefdevolle vriendschap met een lach en een traan.

FANTASY ILAND

Intuïtief heb ik mijn eigen fantasie wereld gecreëerd. Een wereld waarin ik mezelf kan zijn. De structuur waar ik mij in kan verschuilen. Ik heb gewerkt met zand en steentjes. De structure geven mij bescherming. Ik hou van de mooie blauw groene kleuren. Voor mij staat de kleur blauw voor rust. De kleur groen geeft mij ruimte. De 2 halve cirkels staan voor mij voor een tweede leven. De rondjes boven zijn voor mij het spirituelen

Dit acrylverf schilderij heb ik gemaakt met mijn handen. Soms weet je gewoon even niet wat je voelt of waar je staat in het leven. Mij helpt het dan om te gaan schilderen. Ik heb hier sprekende kleuren gepakt en ben met mijn handen aan de slag gegaan inplaats van kwasten of mesjes. Voor mij hoefde het schilderij niet mooi te zijn. Ik wilde gewoon mijn emoties op een rijtje hebben. Ben gaan spelen met mijn handen en de kleuren. Heerlijk om te doen en te zien en voelen wat het met je doet. Zoals je ziet is het een heel sprekend schilderij geworden wat mij duidelijk laat zien dat er veel speelt in mijn hoofd en mijn leven. Het laat me ook zien dat ondanks de chaos er ook structuur en harmonie is.
Acryl fluidpainting 115/70, titel ERUPTION De titel zegt al genoeg, een explosie van emoties en gedachten die eruit moeten. Intuïtief heb ik mijn kleuren gekozen en de fluidtechniek gebruikt. Het doek heb ik gedeeld in zwart en wit. Ying en yang. Zwart staat voor mij voor angst voor het onbekende, wit daarintegen voor rust en reinheid. Rood is voor mij gevaar maar ook liefde.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: